Povánoční posezení

Třináctého ledna se sešla zpěvácká hronská společnost k tradičnímu setkání na úvod dalšího kalendářního roku činnosti. Tentokrát nás pozvala Lenka Hronková do klubovny ve Staré radnici. Jako pokaždé, tak i tentokrát jsme se postarali, aby večer byl příjemný nejen atmosférou ale i dobrotami.

Podvečer začal tradičně. Poděkovali jsme panu dirigentovi, on nás pochválil za snahu. Pak si vzal slovo náš předseda Jirka Dusbaba a jen tak zhruba nás seznámil s akcemi, které nás v Roce české hudby čekají. Po několika hronských písničkách jsme byli překvapeni promítáním videí z historie sboru, o které se postaral náš pan dirigent Vlastík. Rádi jsme si připomněli chvíle, kdy s námi zpívali přátelé, kteří nás již bohužel opustili.

Večer pokračoval v dobré náladě, byli mezi námi i bývalí členové, kteří již pravidelně zpívat nechodí. Ti se vždy rádi vyptávají, jaké novinky ve sboru máme a také si zazpívají své oblíbené písničky. Ani tentokrát to nebylo jiné a tak se nejen lidovky všeho druhu ozývaly až do pozdních večerních hodin. Poslední opozdilci se domů vydali opravdu hodně pozdě.